Inschrijvingsformulier

Welkom bij AHC Noorderlicht! De nieuwste, leukste en gezelligste hockeyclub van Amsterdam (Noord). Én de enige hockeyclub zonder wachtlijsten, waardoor je ook heel snel wedstrijden kan gaan spelen met jouw team!

Om de inschrijving bij onze club in orde te maken, hebben we de volgende gegevens van jou en/of jouw kind nodig.

Tot slot, wij vinden dat hockey voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom helpen wij graag via Stadspas dan wel JeugdFonds Sport met het verkrijgen van een contributie vergoeding.


Inschrijven als
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Mocht u gebruik willen maken van een stadspas of Jeugdfonds Sport en heeft u vragen of opmerkingen hierover, bel dan gerust met Laura (tel: 06-150 935 17).

 
   
 
   
 
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.